dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Potravinový kódex Slovenskej republiky

29.8.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Potravinový kódex Slovenskej republiky upravuje požiadavky na zdravotnú neškodnosť, hygienu, požiadavky na zloženie a kvalitu potravín, zložky, ako aj technologické postupy používané pri ich výrobe a požiadavky na balenie jednotlivých potravín, ich skupín alebo všetkých potravín, rozsah a spôsob ich označovania, ich skladovanie, prepravu, manipuláciu s nimi a ich obeh, ako aj

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test