dnes je 1.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Bezpečnosť práce pri práci so strojmi a zariadeniami v potravinárskom priemysle

30.5.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Charakteristickým znakom potravinárskej výroby je združovanie strojov do výrobných liniek, čo predstavuje zvýšené nároky na zabezpečenie bezpečnosti jednak u samotných strojov, tak aj u inštalovaných zariadení pre plynulú dopravu nákladov (dopravníky), ktoré prepojujú jednotlivé stroje.

Bezpečnostné požiadavky na stroje a zariadenia, ich obsluha a údržba.

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test