dnes je 21.11.2024

Bezpečnosť potravín

30.8.2021, Zdroj: EUR-Lex - Prístup k právu Európskej Únie

Duálna kvalita potravínGarancia

27.8.2024, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Klamlivé označenie potravín

17.3.2021, JUDr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Duálna kvalita potravínGarancia

24.10.2024, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Mikrobiologická analýza potravínArchív

16.6.2020, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pravidlá označovania potravín

25.1.2023, Zdroj: Európska komisia

Bezpečné rozmrazovanie potravín

9.3.2022, Zdroj: Európsky úrad pre bezpečnosť potravín

Inšpekcia podľa zákona o potravináchArchív

9.11.2021, JUDr. Marek Šmid, Advokátska kancelária Grand Oak Legal, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové tvrdenie o potravináchArchív

29.9.2023, Ing. Stanislava Lukáčová, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky k potravinám všeobecneArchív

27.1.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rastlinné alternatívy mliečnych potravínGarancia

19.9.2024, Ing. Stanislava Lukáčová, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie potravín prívlastkom „detský"Archív

12.12.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nebezpečná potravina - hydinové mäsoArchív

10.5.2022, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nevyhovujúce a zdravie ohrozujúce potravinyArchív

27.1.2022, JUDr. Marek Šmid, Advokátska kancelária Grand Oak Legal, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označenie výživovej hodnoty potravínArchív

10.5.2022, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladovanie potravín v roku 2023Archív

27.6.2023, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie zloženej zložky potravínArchív

10.5.2022, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sankcie za priestupky podľa zákona o potravináchArchív

10.2.2021, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnosť potravín v politike EÚGarancia

27.9.2024, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie potravín niektorými nepovinnými údajmiArchív

27.1.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potraviny po uplynutí dátumu minimálnej trvanlivostiArchív

9.11.2021, JUDr. Marek Šmid, Advokátska kancelária Grand Oak Legal, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie „vegánskych" potravín v roku 2022Archív

26.8.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prezentácia povinných informácií o potravinách a čitateľnosť

7.12.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Dobrá správa o potravinách v neľahkých časoch

29.3.2022, Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Zmeny v zákone č. 152/1995 Z. z. o potravinách od 1. júla 2022Archív

26.8.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nové genomické techniky - zdroj k udržateľným potravinám?Archív

27.9.2023, Ing. Stanislava Lukáčová, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

ÚvodníkArchív

10.2.2021, Ing. Nadežda Fuksová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označenie „Vyrobené na Slovensku" v zmysle usmernenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v roku 2021Archív

31.8.2021, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR , Zdroj: Verlag Dashöfer

Podrobný prehľad zmien v zákone č. 152/1995 Z. z. o potravinách účinných od roku 2022Archív

12.12.2022, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

ÚvodníkArchív

9.11.2021, Ing. Nadežda Fuksová, Zdroj: Verlag Dashöfer

ÚvodníkArchív

10.5.2022, Ing. Nadežda Fuksová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Novela zákona o potravinách od 1. januára 2022Archív

31.8.2021, Ing. Juraj Vengoš, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stratégia EÚ: Z farmy na stôlGarancia

25.9.2024, Mgr. Alexandra Mišinová LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stánkový a ambulantný predaj potravín, pokrmov alebo nápojov

6.4.2023, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Predaj a použitie potravín po uplynutí dátumu minimálnej trvanlivostiArchív

26.8.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer