dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Klamlivé označenie potravín

17.3.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Potraviny sú klamlivo označené najmä vtedy, ak informácie poskytované prevádzkovateľom potravinového podniku o ich charakteristike, povahe, totožnosti, vlastnostiach, zložení, množstve, trvanlivosti, krajine pôvodu, spôsobe výroby alebo získania môžu uviesť spotrebiteľa do omylu. Takéto potraviny je zakázané umiestňovať na trhu.  

Najvyšší súd Slovenskej republiky v rozsudku  zo dňa 24. októbra 2018, sp.

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test