dnes je 3.10.2022

Otázky k potravinám všeobecneArchív

27.1.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky a odpovede týkajúce sa uplatňovania nariadenia (EÚ) č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľomArchív

27.1.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky a odpovede: Stratégia „z farmy na stôl" - budujeme zdravý a úplne udržateľný potravinový systémArchív

9.11.2021, Zdroj: Európska únia, 1995 - 2021, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označenie „chateau" pre slovenské vína v roku 2021Archív

9.11.2021, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pomenovanie farbiva na obale produktu v roku 2021Archív

9.11.2021, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Krajina pôvodu výrobku z hľadiska uvedenia na etikete potravín v roku 2021Archív

31.8.2021, Ing. Blanka Remžová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Platnosť vykonávacieho nariadenie 775/2018 Z. z. v roku 2021Archív

31.8.2021, Zdroj: Verlag Dashöfer, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označenie „Vyrobené na Slovensku" v zmysle usmernenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v roku 2021Archív

31.8.2021, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR , Zdroj: Verlag Dashöfer

Zdravotné tvrdenia na obale produktu v roku 2021Archív

31.8.2021, Mgr. Anna Závracká, Odbor kontroly potravín rastlinného pôvodu, Štátna veterinárna a potravinová správa SR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Konkrétny príklad tvorby etikety - olivyArchív

29.4.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa SR, Zdroj: Verlag Dashöfer