dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Mikrobiologická analýza potravín

16.6.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2020.01.2.1 Mikrobiologická analýza potravín

Mgr. Samuel Rybnikár, PhD.

Ak zamestnanci orgánu úradnej kontroly potravín v rámci výkonu kontroly odoberú úradné vzorky za účelom analýzy potravín, kontrolovanému subjektu prislúcha vždy podľa ustanovenia § 20 ods. 1 zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách právo na odber dostatku vzoriek za účelom vyhotovenia doplňujúceho odborného posudku. Tento doplňujúci

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.