Možnosť označenia vegánskeho syruGarancia
29.3.2024,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Podmienky označenia bravčových párok ako jemné"Garancia
28.3.2024,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Rozdiel medzi pekárskym medom a kvetovým medomGarancia
27.3.2024,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Odborná spôsobilosť brigádnika v potravinárskej prevádzke v roku 2024Garancia
26.3.2024,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Prípustnosť použitia prídavných látok v bio" produkcii v roku 2024Garancia
25.3.2024,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Posúdenie označenia v rámci spoločného názvu palmový tuk"Archív
20.12.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Výživové tvrdenie o potravináchArchív
29.9.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Označovanie potravín pri predaji cez e-shopArchív
28.9.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Uskladňovanie vajec z pohľadu hygienických predpisoch pre potraviny živočíšneho pôvodu v roku 2023Archív
29.6.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Alergén pšenica z pohľadu poskytovania informácií o potravinách spotrebiteľom v roku 2023Archív
28.6.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Skladovanie potravín v roku 2023Archív
27.6.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Základné kritéria pri výberu potravinového obalu, ktorý chce subjekt certifikovať v roku 2023Archív
30.3.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Prípustnosť balenia potravín do necertifikovaných obalov v roku 2023Archív
29.3.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Dovoz potravinových obalov zo zahraničia a povinnosť ich certifikácie v roku 2023Archív
28.3.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Podmienky uchovávania polotovarov, rozpracovaných pokrmov a hotových pokrmov od 1. apríla 2023Archív
27.3.2023,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Označenie cestovín z hľadiska nariadenia EU č. 609/2013 o potravinách určených pre dojčatá a malé deti, potravinách na osobitné lekárske účely a o celkovej náhrade stravy na účely regulácie hmotnostiArchív
12.12.2022,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Prehľad najčastejších otázok a odpovedí, ktoré sa týkajú zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách a nariadenia (EÚ) č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľomArchív
12.12.2022,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Otázky k potravinám všeobecneArchív
27.1.2022,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Otázky a odpovede týkajúce sa uplatňovania nariadenia (EÚ) č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľomArchív
27.1.2022,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Pomenovanie farbiva na obale produktu v roku 2021Archív
9.11.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Otázky a odpovede: Stratégia z farmy na stôl" - budujeme zdravý a úplne udržateľný potravinový systémArchív
9.11.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Označenie chateau" pre slovenské vína v roku 2021Archív
9.11.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Označenie Vyrobené na Slovensku" v zmysle usmernenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v roku 2021Archív
31.8.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Platnosť vykonávacieho nariadenie 775/2018 Z. z. v roku 2021Archív
31.8.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Zdravotné tvrdenia na obale produktu v roku 2021Archív
31.8.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Krajina pôvodu výrobku z hľadiska uvedenia na etikete potravín v roku 2021Archív
31.8.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín
Konkrétny príklad tvorby etikety - olivyArchív
29.4.2021,
, Zdroj: Verlag Dashöfer Prístupné pre: Legislatíva a prax potravín