dnes je 27.4.2024

Potravinový kódex Slovenskej republiky

29.8.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Skladovanie potravín v roku 2023Archív

27.6.2023, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Mikrobiologická analýza potravínArchív

16.6.2020, Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych prevádzkarní

27.7.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Predaj a použitie potravín po uplynutí dátumu minimálnej trvanlivostiArchív

26.8.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Predaj malého množstva prvotných a spracovaných produktov rastlinného pôvodu

20.6.2023, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 1169/2011 z 25. októbra 2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom

17.3.2021, JUDr. Marek Šmid, LLB., Advokátska kancelária Grand Oak Legal s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uskladňovanie vajec z pohľadu hygienických predpisoch pre potraviny živočíšneho pôvodu v roku 2023Archív

29.6.2023, Ing. Stanislava Lukáčová, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nevyhovujúce a zdravie ohrozujúce potravinyArchív

27.1.2022, JUDr. Marek Šmid, Advokátska kancelária Grand Oak Legal, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie potravín pri predaji cez e-shopArchív

28.9.2023, Ing. Stanislava Lukáčová, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

ÚvodníkArchív

23.6.2023, Ing. Nadežda Fuksová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovanie potravín prívlastkom „detský"Archív

12.12.2022, Mgr. Anna Závracká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prevádzkovanie obchodu s potravinami a živnostenské oprávnenie v roku 2023Archív

23.3.2023, Mgr. Laura Fotopolusová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potravinový kódex v roku 2023Archív

27.6.2023, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Správa z úradnej kontroly potravín za mesiac marec 2021Archív

29.4.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa SR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Možnosti inovatívnej výroby a vývoja potravín so zameraním na celiatikovArchív

26.8.2022, Doc. Ing. Martina Fikselová, PhD., Ing. Stanislava Lukáčová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Predaj malého množstva prvotných a spracovaných produktov rastlinného pôvodu

29.3.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Povinnosti prevádzkovateľa potravinového podniku pri importe potravín neživočíšneho pôvodu z tretích krajínArchív

27.1.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti prevádzkovateľa potravinového podniku pri importe potravín neživočíšneho pôvodu z tretích krajínArchív

9.11.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa SR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kuchynský odpad

12.7.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Bezpečnosť potravín

30.8.2021, Zdroj: EUR-Lex - Prístup k právu Európskej Únie

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v potravinárskom podnikuArchív

10.2.2021, Ing. Jozef Mikula, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prehľad legislatívy v oblasti potravín pre rok 2024Archív

15.12.2023, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky a odpovede týkajúce sa uplatňovania nariadenia (EÚ) č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľomArchív

27.1.2022, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnosť z hľadiska práce s potravinárskymi strojmi a zariadeniamiArchív

29.4.2021, Ing. Jozef Mikula, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer