dnes je 21.9.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Kvalita burčiaku

3.9.2024, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Burčiak je sezónnym nápojom, ktorý sa na Slovensku teší veľkej obľube. Jeho špecifická chuť a jedinečný proces výroby ho robia výnimočným. Kvalita burčiaku však môže byť veľmi rôznorodá a závisí od viacerých faktorov. Čo ovplyvňuje kvalitu burčiaku a ako rozpoznať ten pravý, kvalitný nápoj.

Čo je burčiak?

Burčiak podľa §12 platného zákona č. 313/2009 Z.z. o vinohradníctve a vinárstve v znení

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test