dnes je 30.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Inovácie v potravinárstve - jedlý hmyz

26.9.2023, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2023.03.1.3 Inovácie v potravinárstve – jedlý hmyz

Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.

Jedlý hmyz ako nová potravina sa čím ďalej tým viac dostáva do povedomia väčšej skupiny ľudí a záujem oň v európskych krajinách rastie. Kým v Európe je hmyz považovaný za lahôdku, v rozvojových krajinách ako je Afrika a juhovýchodná Ázia sú ľudia od konzumácie hmyzu závislí. Ľudia využívajú jedlý hmyz

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.