dnes je 25.12.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Bezgluténové výrobky a použitie pojmu pšeno resp. proso

11.12.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2024.04.2.4 Bezgluténové výrobky a použitie pojmu pšeno resp. proso

Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.


Otázka:

Na výrobu bezgluténových výrobkov používame aj pšeno. Aké je správne označenie tejto suroviny, pšeno alebo proso?

Odpoveď:

Legislatívna úprava:

Vyhláška č. 2/2014 Z. z. o jedlom obilí a výrobkoch z obilia

Pohľad autora na problematiku:

Proso je obilnina, ktorá sa radí

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.