dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Bezpečné rozmrazovanie potravín

9.3.2022, Zdroj: Európsky úrad pre bezpečnosť potravín

Mrazené potraviny môžu obsahovať baktérie, ktoré sa môžu po rozmrazení množiť a spôsobiť alimentárne ochorenie. Správne postupy rozmrazovania znižujú riziko chorôb z potravín a obmedzujú plytvanie potravinami. Ak chcete bezpečne rozmraziť mrazené potraviny, postupujte podľa nasledujúcich rád. Pred rozmrazovaním rozlomte veľké kusy mrazených rýb, kreviet alebo bobúľ v balení. Rozmrazte len nevyhnutné množstvo

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test