dnes je 22.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Podmienky označenia bravčových párkov ako "jemné"

28.3.2024, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2024.01.2.4 Podmienky označenia bravčových párkov ako „jemné”

Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.


Otázka:

Čo je potrebné splniť, aby sa bravčové párky mohli označiť ako ,,jemné”?

Odpoveď:

Legislatívna úprava:

Vyhláška MPaRV SR č. 83/2016 Z. z. o mäsových výrobkoch

Pohľad autora na problematiku:

Jednotlivé mäsové výrobky uvedené v prílohe vyhlášky o mäsových výrobkoch musia spĺňať

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.