dnes je 19.4.2025

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Výroba cukrárenských výrobkov a použitie vajec v roku 2025

27.3.2025, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2025.01.2.3 Výroba cukrárenských výrobkov a použitie vajec v roku 2025

Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.


Otázka:

Sme výrobcovia cukrárskych výrobkov a chceli by sme vyrábať Tiramisu, kde základom je žĺtkový krém pripravený za studena. Môžeme do tohto krému použiť vyklepávané vajcia? Aká bude potom trvanlivosť produktu?

Odpoveď:

Legislatívna úprava:

Výnos MP SR a MZ SR č.

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.