dnes je 4.2.2023

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Úvodník

29.4.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2021.02 Úvodník

Ing. Nadežda Fuksová

Vážení čitatelia,

v aktuálnom čísle časopisu Potraviny – legislatíva a prax potravín sa dočítate o tom ako postupovať z hľadiska BOZP pri práci s potravinárskymi strojmi a zariadeniami. Jednou zo špecifických čŕt potravinárskej výroby sú obrovské bezpečnostné riziká, ktoré vyplývajú nielen z charakteru s potravinárskych prác, ale najmä z podmienok, v ktorých sa uskutočňujú. Pracovisko, kde sa

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.