dnes je 24.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Budeme okrem čapovaného „Prosecca“ ponúkať aj čapované „Champagne“?

6.9.2024, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Niektoré slovenské reštauračné zariadenia, bary, predajne sudových vín, ale i mnohé predajné stánky na rôznych jarmokoch či gastro festivaloch našich obcí a miest uvádzajú vo svojej ponuke ako súčasný módny hit a veľké lákadlo pre okoloidúcich milovníkov vína tzv. „čapované Prosecco“.

Zákazníkovi ale v skutočnosti ponúknu len pohár „bublinkového vína“

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test