dnes je 19.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v potravinárskom podniku

10.2.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2021.01.1.1 Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v potravinárskom podniku

Ing. Jozef Mikula, PhD.

Starostlivosť o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (BOZP) v potravinárskom podniku a o zlepšovanie pracovných podmienok je súčasťou plnenia pracovných úloh. Za plnenie úloh zodpovedajú vedúci zamestnanci v potravinárskom podniku na všetkých stupňoch riadenia (v rozsahu

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.