dnes je 24.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Úvodník

31.8.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2021.03 Úvodník

Ing. Nadežda Fuksová

Vážení čitatelia,

v aktuálnom čísle časopisu Potraviny – legislatíva a prax potravín sa dočítate o nebezpečenstve, ohrození a posudzovaní rizika na potravinárskych strojoch z hľadiska bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, a taktiež o základných zásadách na zaistenie bezpečnosti na potravinárskych strojoch v roku 2021.

Od 1. januára 2022 nadobúda účinnosť novela zákona o potravinách. Zákon č.

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.