dnes je 19.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Preklad EFSA príručky Usmernenie k označeniu dátumu a súvisiacim informáciám o potravinách: časť 2 (informácie o potravinách)

30.8.2021, Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (ďalej len „EFSA“) zverejnil príručku „Guidance on date marking and related food information: part 2 (food information)“ (dostupná na: https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.2903/j.efsa.2021.6510), ktorá má na základe prístupu založenom na riziku pomôcť

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test