dnes je 28.3.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Porušenie technologického postupu pri rozmrazovaní pekárenských výrobkov

29.4.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2021.02.1.3 Porušenie technologického postupu pri rozmrazovaní pekárenských výrobkov

Martin Pogádl

Na vyvodenie záveru o porušení technologického postupu pri rozmrazovaní pekárenských výrobkov je rozhodujúca skutočnosť, že nebol dodržaný čas ich rozmrazovania v čase otvorenia prevádzky, v ktorej boli dané pekárenské výrobky umiestňované na trh. Ak prevádzkovateľ ponúka na

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.