dnes je 28.3.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Označovanie potravín niektorými nepovinnými údajmi

27.1.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2022.01.1.1 Označovanie potravín niektorými nepovinnými údajmi

Mgr. Anna Závracká

Označovanie potravín o vhodnosti potraviny pre vybrané skupiny spotrebiteľov, alebo zvýrazňovanie prítomnosti alebo neprítomnosti zložky

Výrobcovia potravín, v snahe čo najviac priblížiť sa spotrebiteľom, využívajú v označení svojich výrobkov nepovinné údaje, ako napr. „vhodné pre vegetariánov”, „vhodné pre

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.