dnes je 4.2.2023

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Osobitné hygienické predpisy pre potraviny živočíšneho pôvodu

16.6.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2020.01.2.3 Osobitné hygienické predpisy pre potraviny živočíšneho pôvodu

Mgr. Samuel Rybnikár, PhD.

Body 5 a 8 kapitoly IV oddielu II prílohy III nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 z 29. apríla 2004, ktorým sa ustanovujú osobitné hygienické predpisy pre potraviny živočíšneho pôvodu, sa majú vykladať v tom zmysle, že pojem „kontaminácia” zahŕňa nielen

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.