dnes je 4.2.2023

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Možnosti inovatívnej výroby a vývoja potravín so zameraním na celiatikov

26.8.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2022.03.1.2 Možnosti inovatívnej výroby a vývoja potravín so zameraním na celiatikov

Doc. Ing. Martina Fikselová, PhD., Ing. Stanislava Lukáčová

Výrobky z obilnín patria medzi základné potraviny a čoraz viac sa zvyšujú požiadavky na ich výživovú a senzorickú kvalitu, trvanlivosť. Začiatky výroby chleba, ako jedného z najstarších

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.