dnes je 28.3.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych prevádzkarní

27.7.2021, Zdroj: Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky

Informácia o príručke k označeniu dátumu a súvisiacim informáciám o potravinách 
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) zverejnil príručku v dvoch častiach:
Guidance on date marking and related food information: Part 1 (date marking)
Guidance on date marking and related food information: Part 2 (food information)

Príručka má pomôcť prevádzkovateľom

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Legislatíva a prax potravín.
OBSAH
Otestujte sa - Programy nevyhnutných požiadaviek (PNP) v zmysle Oznámenia EK C 278/1 podľa nariadenia (ES) č. 852/2004

Spĺňajú Vaše prevádzkarne (výrobné/spracovateľské) prípadne prvovýroba, katering a iné maloobchodné činnosti vrátane distribúcie potravín nasledujúce požiadavky?

Overte si ich na základe odpovedí formou testu!

Test je zameraný na infraštruktúru - budovy a vybavenie potravinárskych prevádzok

Prejsť na test