dnes je 4.2.2023

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Hygiena z pohľadu potravinárskych prevádzok v roku 2020

16.6.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2020.01.1.1 Hygiena z pohľadu potravinárskych prevádzok v roku 2020

Alexander Sicher

Odborným názvom pre gastronomické – potravinárske zariadenie je „zariadenie spoločného stravovania”. Na podnikanie v oblasti prevádzkovania zariadenia spoločného stravovania sú kladené osobitné požiadavky, pretože v takomto zariadení pri svojej činnosti dochádza ku kontaktu s potravinami (epidemiologicky

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.